Loading...
X

Risotto!

Mensen uit mijn omgeving kijken raar als ik eens een keer frieten of rijst eet: “dat is toch niet paleo?!”

Al een geluk eet ik volgens het 80-20 principe. 80% paleo en 20% niet-paleo. Anders zou ik niet meer kunnen genieten van een glas wijn of een goei pak frieten van het frituur!

Dankzij die 80-20 regel heb ik deze week dus ook heerlijk genoten van een zalige risotto! Het is een vegetarisch recept, maar de vleeseter die ik ben voegde ook kipfilet (biologische ja) toe aan mijn karretje.  Eenmaal begonnen aan de risotto bleek al snel dat die kipfilet overbodig was. Het is een goed gevulde risotto die echt geen vlees nodig heeft! Wil jij meegenieten? Kijk dan snel hier voor het zalige recept!

Smakelijk!!!

-X- Kate -X-

Kate's Healthy Kitchen

Kate’s Healthy Kitchen

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.