Loading...
X

Ontbijt zonder brood?! Gemakkelijk!

Ik ben helemaal fan van Rens Kroes (jep, zus van Doutzen Kroes)! Ze heeft ondertussen reeds twee kookboeken uitgebracht en ze zijn allebei fantastisch! Leuke, originele recepten en prachtige lay-outs. Ze heeft als mens een erg leuke uitstraling en dit voert ze dan ook door naar de keuken.

Zij heeft een recept bedacht dat ik zelf perfect vind voor mensen die willen stoppen/minderen met brood. Het heet ‘chill bread’ en het heeft meer weg van een cake, maar ik vind het toch een goede variant. Het recept vind je hier!

Je kan het met vanalles besmeren, zo ook bijvoorbeeld met notenpasta. Met een beetje fantasie eet je een boterham met choco, maar dan zoveel gezonder 🙂

Smakelijk!!!

-X- Kate -X-

 

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.