Loading...
X

Een heerlijke winterzon

Aaaah, zalig dit weertje! Dit is mijn favoriete weer: lekker koud, maar met een zalige zon (op het moment dat ik dit schrijf toch). De zon is dé leverancier bij uitstek van vitamine D. Via je huid neem je vitamine D op als je in de zon komt. Mijn boodschap van de dag: ga een leuke wandeling maken! Met dit weer kan je daar echt van opkikkeren! De heerlijke koude verfrist je lichaam, maar die zalige zon zorgt ervoor dat het niet te koud is én bezorgt je nog een shotje vitamine D!

De zon doet me al meteen aan lekker zomerse gerechten denken. Het is misschien nog wat vroeg om met Sangria te beginnen, maar ik heb wel een super lekker recept voor paella, die nog eens paleo -en winterproof is! Deze paella wordt namelijk gemaakt met bloemkool in plaats van rijst. Het gerecht staat binnen het halfuur op tafel en bevat heerlijke smaken, een echte aanrader!

Smakelijk en… geniet van je wandeling!

-X- Kate -X-

Kate's Healthy Kitchen

Kate’s Healthy Kitchen

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.