Loading...
X

Snelle maaltijd

Hallo lieve lezers!

Allereerst: een super gelukkig nieuwjaar! Ik wens jullie een gezond, maar toch lekker 2016!

De gezellige feestdagen zijn jammer genoeg voorbij. Hebben jullie net als ik veel en lekker gegeten?? Dit zijn natuurlijk dé dagen waarop je gerust mag zondigen, gezelligheid en genieten gaan voor vind ik!

Natuurlijk volgt daarop het nieuwe jaar vol goede voornemens. Ik hoop dat een van jullie voornemens is om gezond te eten! Ik help jullie graag met dit snelle, gemakkelijke recept voor op een avond waarop je stiekem geen zin hebt om te koken. Het is écht heel snel en gemakkelijk, maar toch vol van smaak! Mijn lieve echtgenoot heeft zelfs de pot mayonaise in de koelkast gelaten!

Een heerlijke prei gehakt schotel!

Smakelijk en succes in 2016!

-X- Kate -X-

Kate's Healthy Kitchen

Kate’s Healthy Kitchen

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.