Loading...
X

Ontbijt

Goodmorning!

Ik ben mijn dag gestart met een supergezond fruitontbijt! Dit is veel frisser en eet gemakkelijker dan een droge boterham in de ochtend vind ik. Het recept vind je hier. Het ziet er niet extreem smakelijk uit, maar dat komt omdat er geen kleurrijk fruit in zit. Je kan natuurlijk eindeloos variëren met het fruit dat erin zit. Een paar aardbeien of frambozen erin en je krijgt een mooie roze kleur. Maar je moet niet enkel kijken naar het uiterlijk hé! :)

Neem later zeker nog eens een kijkje op deze blog, want dan post ik het recept voor een overheerlijke Paleo brownie!

Guilty pleasure without feeling guilty 😉

One observation on “Ontbijt
  1. Pingback: Ontbijt is wel belangrijk! | Kate's Healthy Kitchen

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.